NEGEN

Tart de citron avec cafe op een terrasje s’morgens 10.30 uur op m’n vrije zondag in het centrum van Aubenas. Slechter kan altijd, veel beter wordt lastig. Heb m’n leven op dit pamflet al eens een 9 gegeven, nou, da’s niet veel anders heden ten dage. M’n rent a tent kookperiode loopt binnenkort af. Na morgen nog 1 a 2 dagen en dan in 2 dagen naar huis, kleding wassen etc. en vervolgens 2 weken op vakantie met Sandra kortom een 9 ! Straks naar de camping terug via een heel mooie weg, wat boodschappen uitladen vervolgens een mooie andere route volgen naar ca 800 meter met een fantastisch uitzicht en na terugkomst wellicht even een verblijf aan het zwembad. Had ik al verteld van die negen die uhhh ? 😄

Het luxeprobleem doet zich voor dat wij na komende week nog niet weten waar heen te gaan op vakantie. Heb hier op beide campings de mogelijkheid voor een luxe mobile-home maar in Nederland blijven kan natuurlijk ook. Wat wij dan missen geef ik via onderstaande beelden nog even weer.

Ja, de Ardeche blijft mooi, heet en stoffig. Op zo’n zondag als deze werkelijk geen hond te zien laat staan een mens. Leuk om door te crossen maar een huis zou ik er nooit willen hebben. Ben bang dat ik na drie maanden uitgekeken zou zijn. Maar nu voor even ……………….. schitterend en dat beeld hou ik graag nog even vast.

See you later , etc.

DE ARDECHE
NAAR HUIS EN WEG WAS IE WEER