TARGET LEUVEN

Zoals gewoonlijk al enige tijd geen flikker uitgevoerd op dit blog. Gebrek aan inspiratie ? Gebrek aan energie ? Te druk met geen flikker uitvoeren ? Ik denk zelf een combinatie van die laatste twee . Dit typende op mijn I-phone gezeten in een gezellige kroeg in hartje Leuven vlakbij de kachel en een rode port voor de snuit. Kortom ….. we hebben het weer voor elkaar, de eerste week van 2022, Nederland in Lockdown en deze aso zit in Leuven nabij Brussel te genieten. Even beginnen bij het begin. Maandagochtend op een zeer christelijk uur vertrokken vanuit Monnickendam en vervolgens laat ( ca 14.15 uur ) gelunched in Hasselt ca 75 km boven Leuven. Rond vier uur waren wij bij Sophie in Haasrode en kregen een rondleiding/uitleg (airbnb) in een klein gezellig en leuk ingericht appartement met alle voorzieningen. s’avonds zelf gekookt waarna chillen met een goed boek. Vandaag naar Leuven ( nooit geweest ) om dat eens te gaan ontdekken. Een gezellige studentenstad met veel collegegebouwen her en der en veel mooie oude huizen. Alles is gewoon open en toegankelijk hier alleen bij betreden wel een mondluiertje om maar dat went snel. Kopje koffie, plattegrondje via de VVV en een stadswandeling gemaakt door een oud 17e eeuws stadsdeel, universiteitsbibliotheek bezocht en volgens de stappenteller op mijn Iphone uiteindelijk ca 15 km gelopen. Dat portje was op ca 3/4 van die afstand. Uiteraard een beetje shoppen en morgen met de trein naar Brussel. Nee, we hebben ‘t best wel weer slecht.

Vanavond beentjes omhoog en morgen naar manneke-pis waarover ik eerder al eens schreef.

ZIE IK ER NOG EEN BEEN IN ?
MANNEKE & JEANNEKE